Kalender
<< Marts 2017 >>
Ma Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Sports- og Sponsor Nyt
Generalforsamling 2016
Byvejr på DMI - Them
Få opdaterede vejrudsigter på dmi.dk
Tilmelding & Betaling

⋄ ATTENTION ⋄

Har du lyst til at være en del af et stærkt fælleskab

- med åbent råderum og masser af muligheder

samt at være en del af vores lokalsamfund.


Så læs mere her »

Log ind
Brugernavn

KodeordNyheder

Jyske 3- bold stævne søndag den 31. August i Them

Søndag den 31. August afholdes der Jyske Bank 3-bold stævne i Them. I den forbindelse har vi brug for nogle hjælpere til at sætte baner med bander op/ned.
Vi har brug for 15 hjælpere fra kl. 7 til at gøre banerne klar, og 15 hjælpere fra kl. 14 til at tage banerne ned igen. Vi sørger for et rundstykke + en kop kaffe til at starte dagen på når vi mødes og øl / vand til holdet der tager banerne ned igen.
Sidste gang vi afholdte stævnet tog det under 2 timer at sætte banerne op, og noget hurtigere at samle dem sammen igen. Der er folk klar til at fortælle, hvad der skal gøres, så det kræver ikke meget andet end et par timer af jeres tid.
Vil I sende rundt til forældrene til jeres spillere - de er forhåbentlig klar til at hjælpe til et par timer.
Er du klar på at hjælpe, så giv besked til Gitte Nygaard Jensen på 23301090 eller nygjen@mail.dk.

Pårup Cup U12

I weekenden i uge 32 deltog Them GF’s U12 fodboldhold i Pårup Kro Cup i Bording, med to hold.

Vi spillede de første indledende kampe fredag aften. Lørdag var der igen indledende kampe og om aftenen var der Diskotek for børnene.

Søndag var der finalerunder. Det ene hold nåede til kvartfinalen mens det andet hold kom helt til finalen, hvor det dog blev til et nederlag.

 Det var et super godt stævne med mange kampe så det var en flok trætte drenge der kom hjem til forældrene søndag eftermiddag.

Tak til følgende sponsorer, som gav spillere og trænere træningsdragterne vist på billedet:

Global Tools 

Rema 1000

Riisfort

Ole Mikkelsen Behandling

Images: Them GF U12.JPG

På billedet

Nederst fra venstre:

Simon Skovbo, Esben Sprogø, Christian Esman, Joakim Tanski, Andreas Troelsen, Markus Willumsen, Kasper Mikkelsen, Malthe Bøgebjerg, Mikkel Simonsen

Øverst fra venstre:

Simon From, Lasse Nielsen, Jeppe Rasmussen, Mikkel Sørensen, Christopher Jensen, Oskar From, Nicolai Johansen, Mathilde Pedersen, Ole Mikkelsen, Per Rasmussen

U11 til Pårup Cup

I weekenden d. 9-11/8 var Thems U11 fodboldspillere til Pårup Kro Cup. Der var tilmeldt spillere nok til 2 hold så der blev spillet i alt 9 kampe. Det ene hold tabte kvartfinalen, mens det andet hold tabte semifinalen på straffesparks konkurrence.

 
Vi blev indkvarteret på Bording skole fredag eftermiddag og skulle allerede spille de første kampe fredag før aftensmaden. Lørdag skulle begge hold spille 2 kampe og om aftenen var der sodavands diskotek. Søndag var der finalerunder. Det var nogle trætte børn der skulle spille, men der blev kæmpet godt fra alle spillere og vi var jo meget tæt på at komme i finalen.
 
Det var en super god weekend for både børn, trænere og de mange forældre der fulgte kampene.
 
På billedet:
Øverst fra venstre:
Per Rasmussen, Markus Willumsen, Mathilde Pedersen, Oskar From, Mikkel Sørensen, Christopher Jensen, Oskar Emil Tholstrup-Jørgensen, Nicolai Johansen, Ole Mikkelsen
Midterrækken fra venstre: Marcus Hoffmann, Lucas Wehrsdorf, Malthe Bøgebjerg, Kasper Mikkelsen, Magnus Tanghus, Simon Skovbo, Mikkel Simonsen.
Nederset række fra venstre:
Jeppe Rasmussen & Andreas Brogaard

 

Images: U11Paarup.jpg

 

 

 

Them GF U12 drenge brugte påsken på fodbold i Spanien

U12 fodbolddrengene fra Them GF tilbragte årets påskeferie med fodbold i Spanien i Blanes som ligger ca. 80 km nord for Barcelona. Onsdag d. 27/3 kunne de 12 spillere, 9 forældre og 1 søskende vinke farvel til de resterende forældre og drage syd på.  Efter en 27 timers lang bustur og relativt lidt søvn ankom vi torsdag først på eftermiddagen i strålende solskin til vores hotel i den spanske badeby Pineda.

Turneringen starter

Fredag eftermiddag skulle drengene i kamp for første gang. Drengene tabte den første kamp til et tysk hold med 5-3 efter at have ført 2-0. Drengene var slet ikke klar og lå alt fra langt fra deres tyske modstandere i markeringerne, så resultatet var helt retvisende for indsats. Næste kamp var mod et spansk hold. Det blev en meget underholdende og velspillet kamp med 2 rigtig gode mandskaber. Them holdet havde fundet gejsten frem og der blev gået til stålet i nærkampene og spillet flot positions fodbold fra begge holds side. Drengene kom bagud 1-0 men fik reduceret til 1-1 inden pausen. I hele anden halvleg bølgende kampen frem og tilbage inden Them afgjorde sagen til egen fordel 2 minutter før tid. Det var en tiltrængt men også retfærdig sejr over et teknisk rigtig stærkt spanske hold. Drengene var med i turneringen igen.

Lørdag formiddag blev de resterende 2 gruppe kampe spillet. Drengene mødte i den første kamp et velspillende og dygtigt italiensk hold, som havde maksimums point efter deres 2 første kampe. Men drengene fra Them GF dominerede kampen totalt og den endelige sejr på 3-0 var ikke et mål for stort. Sidste kamp var mod puljens svageste hold (Frankrig) og drengene vandt kampen uden at anstrenge sig med 6-1.  4 kampe og 3 sejre var mere end nok til at sikre sig første pladsen i puljen. Det betød semifinale søndag mod det andet danske hold i turneringen nemlig lokalrivalerne fra Gødvad (Silkeborg). Men den forestående kamp mod Gødvad blev skudt i baggrunden, da lørdag eftermiddag blev brugt til et besøg på Camp Nou – mægtige FC Barcelonas hjemmebane stadion. Det var en imponerende oplevelse for både børn og voksne, og drengene sugende alle de fantastiske indtryk til sig. Sjældent har det været så svært at drive unge drenge ud af et museum som tilfældet var med FC Barcelonas museum!!!!!!.

Fodbold når det er værst

Lørdag aften blev stillingen i puljen tjekket en ekstra gang – og til vores store forskrækkelse og forundring, var 1. pladsen blevet ændret til en 3. plads af stævneledelsen. Det tyske og spanske hold havde nedlagt protest mod det italienske hold som angiveligt havde  anvendt ulovlige spillere. De havde fået medhold i deres protest fra de spanske officials og begge holds nederlag til det italienske hold var blevet konverteret til sejre. Drengene fra Them havde i forvejen slået de italienske hold og fik derfor ikke tilført yderligere point. Det betød, at 3 hold i puljen havde hver  9 point for deres 4 kampe men desværre havde Them GF den dårligste målscorer af de 3 hold.  Så tredje pladsen i puljen var desværre rigtig nok. Det betød, at der skulle spilles om pladserne fra 5 til 8 i stedet for semifinale. Stor nedtur og virkelig synd for drengene.

Them GF drengene rejser sig

Trænerne og drengene blev enige om, at den skulle have fuld gas i de resterende kampe om søndagen, så det var indlysende for alle,  at drengene fra Them GF var det bedste hold. Den første placeringskamp blev vundet ganske let uden de større anstrengelser med 5-0 over et meget svagt tysk hold. Kampen om 5. pladsen blev vundet med hele 9-1 over et spansk hold. Her spillede drengene noget af det flotteste positionsfodbold vi længe har set dem spille og selvom modstanderne var af begrænset styrke, var det alligevel flot, at drengene kunne rejse sig  efter den meget store skuffelse hvor de ikke fik lov til at spille semifinale.   

Først på aftenen om søndagen gik turen hjemover igen. Efter endnu 27 timers buskørsel ankom vi sent mandag aften til Them hallerne, hvor en flok søvnige forældre igen tog i mod os.

 

Efterrationalisering

Rigtig flot at drengene kunne rejse sig efter den store fodboldmæssige skuffelse og vi kan alle se tilbage på en rigtig dejlig tur til Barcelona. Drengene vandt trods alt 5 ud af 6 kampe og opnåede en målscorer på 28-8. Samtidig fik drengene vist en masse flot fodbold. Flere af de udenlandske ledere roste holdet som et af de bedste i turneringen. Samtidig er det en flok rigtig dejlige drenge, der er rigtig gode til at vise hensyn og respekt over for hinanden. DEJLIGT

Til sidst skal der lyde en stor tak til fodbold bestyrelsen i Them GF, for uden deres støtte og økonomiske bistand var turen aldrig blevet til noget. Dejligt at sådanne ture kan lade sig gøre i vores klub

 

Forældreudvalget bag Barcelona turen

Images: U12_Barca.JPG

 

Baggerst fra venstre: Palle, Nicolai, Jonas, Marcus, Mikkel, Daniel, Asger 
Forrest fra venstre: Thor, Peter, Alexander, Oliver, Patrick

 

Them GF´s U9 drenge til Landsmesterskabet

Drengene måtte igennem 6 meget tætte kampe, og det hele skulle afgøres i den sidste kamp mod SIF. Med et mål i de sidste sekunder til resultatet 3-2, vandt holdet med mindst mulig margin 1. pladsen i deres pulje. Det var en flok stolte drenge der med puljesejren kvalificerede sig til næste års DGI Landsmesterskab. Landsmesterskabet afholdes den 1. og 2. juni i Nordsjælland.

Images: U9_drenge.jpg

Stående: Søren (træner), Lucas, Lasse, Andreas, Christian L og Niels (træner)

Siddende: Christian E, Joakim, Mads, Simon

 

U9 fik sølvmedaljer i Kløverby Cup

Them GF´s U9 drenge fik en flot debut på 7-mands-bane i Kløverby Cup i Linå. Efter 4 indledende kampe med mange mål, gik de i semifinale hvor rivalen Sejs blev besejret med 2-1. Drengene er blevet seje til at spille godt sammen og var glade for at kunne tage sølvmedaljer med hjem til them.

Images: KloverbyCup2_U9.JPG

Fra venstre ses Christian E, Rune, Lasse, Andreas, Mads, Lucas, og Christian L.

U7 til 3-bold stævne i Kjellerup

Them GF deltog med 4 U7-hold til 3-bold storstævnet i Kjellerup søndag den 2 september. Det blev en hyggelig dag for de 16 fodboldspillere, deres søskende og forældre. Modsat turneringskampene, så var der sat bander op på alle baner. så selv om kampene var kortere end de plejer, så var det hårdt :).

Det var en flok glade, men også trætte fodboldspillere, der efter kampene fik velfortjente medaljer.

Images: Kjellerup2sep_3.JPG

 

 

Mikrofodboldskolen i maj er veloverstået

For andet år i træk afholdte Them GF en 3 dages fodboldskole for de 6-8 årige. Det var til tider koldt, men det var ikke noget, de små fodboldspillere lod sig mærke af. Børnene kunne ikke få fodbold nok, og forældrene var meget engagerede og tog weekenden som en rigtig god oplevelse for deres børn.

 

24 drenge deltog i fodboldskolen sammen med deres far eller mor, som blev inddraget aktivt i aktiviteterne på boldbanerne ved Them hallerne. Udover fodboldtræning var der masser af leg og hygge på programmet, som sluttede med skattejagt og snobrødsbagning søndag.

 

Images: Mikrofodboldskole2012.JPG

 

U9 drengene videre i Naturgas Superput turneringen

Søndag d. 06/05 skulle Them GF's U9 drenge spille forkamp til Silkeborg-Horsens på Silkeborg stadion. Kampen er en del af Naturgas Superput turneringen. Det var en flok spændte drenge, der tog afsted fra Them. Vi skulle spille mod IF Centrum og det blev en meget spændende kamp der sluttede 2-2. Kampen skulle derfor afgøres på straffespark, hvor Them trak det længste strå med to sikre scoringer. I pausen af superliga kampen var spillerne på banen igen og blev hyldet foran alle tilskuerne. Det var en stor oplevelse for drengene og vi glæder os til den næste kamp i turneringen

 

Images: U9drengeNaturgas.JPG

På billedet, nederst fra venstre:
Marcus Hoffmann, Markus Willumsen, Magnus de Thurah, Simon Skovbo, Kasper Mikkelsen
Øverst fra venstre:
Jeppe Rasmussen, Malthe Bøgebjerg, Magnus Tanghus, Oskar From, Mikkel Sørensen

 

Kontingent betaling

Husk at betale kontingent. I højre side vælge "Fodbold - klik her" - herfra betales der online
Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2017 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.