Them GF Håndbold


Them GF Håndbold
Resultater & Stillinger

Find resultater og stillinger for Them GF Håndbold på
DHFs hjemmeside

Them GF Håndbold søger flere trænere til næste sæson

Vi har trænere og hjælpetrænere klar til at tage mod alle hold - men vi kunne godt være lidt flere.


Har du tid og lyst venter der mange gode og sjove timer sammen med nogle fantastiske håndboldspillere.


Vi mangler hjælpetrænere til nogle af de yngste på U6/U9 Mix holdet - det kan være forældre, bedsteforældre, større søskende eller U13/U15 spillere, der vil være med til alt lige fra træningsøvelser til at binde snørebånd. Det er 2 dygtige trænere, der står for holdet, så der er også mulighed for at lære, hvis man kunne tænke sig at blive træner selv.


Vores U15 hold er dækket af til sæsonstart med trænere, men vi mangler én eller to, der kan være den gennemgående trænerprofil, der tager med til kampe og stævner. Det er en flok drenge, der har spillet sammen i mange år, og vi søger derfor trænere, der kan udfordre dem, udvikle dem og selvfølgelig have det sjovt samtidig.

 


Det vigtigste er, at dit engagement og din motivation er i top - hvis håndboldarmen er lidt rusten eller din erfaring ikke er så stor, finder vi i fællesskab en løsning på det, sparring, kurser, trænermakkere eller lignende.


Tøv ikke med at kontakte os for en uforpligtende snak og hør mere om håndbold i Them GF på themhaandbold@gmail.com eller 61 56 71 76.

Them GF Sponsorer

Them GF | Themhallerne, Frisholmvej 13, 8653 Them | E-mail: formandthemgf@gmail.com