Them GF Gymnastik


Gymnastiksæson 2021-2022 03-08-2020
Kære alle gynmastikbørn og voksne

Vi arbejder på højtryk med at få nye trænere på plads til opstart i uge 36. Vi kender endnu ikke eventuelle restriktioner - men tilrettelægger selvfølgelig sæsonen efter dette.

Vi mangler frivillige hænder til vores Springhold, der træner om mandagen og onsdag - se vores opslag på Facebook Them GF Gymnastik. - eller her på siden - OG kontakt os endelig hvis du vil hjælpe.

Programmet for sæsonen er opdateret her på siden - men vi er nødt til at tage forbehold for manglende trænere til nogle af holdene  - hvorfor tilmeldingen til disse ikke åbner, før vi har trænere til holdene. Tilmelding til de hold vi ved køre i kommende sæson - åbner medio august - husk at man altid kan prøve 3 gange inden man melder sig til.

Bestyrelsen  - Them GF Gymnastik
Hjælpetrænere søges til sæson 2021/ 2022 19-04-2019
Trænere og hjælpetrænere over 18 år
Vi mangler hænder til den kommende sæson til vores springhold 0.-2. klasse og Springmix 3. - 8. klasse. 

Så har du lyst til at være med til at give Them og omegns børn og unge gode og aktive gymnastikoplevelse, hører vi gerne fra dig på themgfgym@gmail.com.

Vi sørger gerne for oplæring og kurser, hvis du har behov for det. Vi planlægger sæsonen her før sommerferien og der er sæson opstart i uge 36 (fra 6. september 2021)

Hjælpetrænere under 18 år
Går du i 6. klasse og opefter og har lyst til at være hjælpetræner, kan du  - evt sammen med dine forældre sende en mail på themgfgym@gmail.com, med ønske om hold - så hører du fra os.

Går du i 4.-5. klasse og gerne vil være hjælpetræner, i kommende sæson, kan du sammen med dine forældre sende en mail til themgfgym@gmail.com med hold ønske. Vi kan ikke garantere dig plads på et hold i kommende sæson, men vil gerne forsøge.
 

Them GF Sponsorer

Them GF | Themhallerne, Frisholmvej 13, 8653 Them | E-mail: formandthemgf@gmail.com