Them GF Gymnastik


Trænere og hjælpetrænere sæson 2023-2024 28-05-2023

HJÆLP - Har du lyst til at hjælpe ?
Trænere og hjælpetrænere over 18 år

Vi mangler hænder til den kommende sæson til vores springhold 1. 5. klasse. Vi har hjælpetrænere, men har brug for flere voksne til holdet.
Holdet kan træne Onsdage i tidsrummet kl 16.45 - 18.00

Så har du lyst til at være med til at give Them og omegns børn og unge gode og aktive gymnastikoplevelse, hører vi gerne fra dig på themgfgym@gmail.com.

Vi sørger gerne for oplæring og kurser, hvis du har behov for det. Vi planlægger sæsonen her før sommerferien og der er sæson opstart i uge 36 (fra 4. september 2023)

Hjælpetrænere under 18 år

Går du i 7. klasse og opefter og har lyst til at være hjælpetræner, kan du  - evt sammen med dine forældre sende en mail på themgfgym@gmail.com, med ønske om hold - så hører du fra os.

Går du i 5.-6. klasse og gerne vil være hjælpetræner, i kommende sæson, kan du sammen med dine forældre sende en mail til themgfgym@gmail.com med hold ønske. Vi kan ikke garantere dig plads på et hold i kommende sæson, men vil gerne forsøge. Vi gør opmærksomme på at vi ikke kan give dig noget for det - da man skal være 13 år for at må modtage gaver eller lign. for at hjælpe til.

Them GF Sponsorer

Them GF | Themhallerne, Frisholmvej 13, 8653 Them | E-mail: formandthemgf@gmail.com